Obnoviť stránku

Solis Fast Dry, strieborný

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Solis Fast Dry, strieborný

Najrýchlejší profesionálny sušič vlasov na trhu

Fén na vlasy Solis Fast Dry disponuje profesionálnym AC motorom s výkonom 2 200 W, ktorý sa postará o rýchle a dôkladné vysúšanie vlasov. Aby sa dosiahlo maximálne bezpečné použitie, je fén vybavený špeciálnou ochranou proti prehriatiu, ktorá v prípade prekročenia hraničnej teploty prístroj automaticky vypne.


Kľúčové vlastnosti sušiča vlasov Solis Fast Dry – strieborný

  • AC motor s výkonom 2 200 W
  • Ergonomický dizajn
  • Ionizačná technológia
  • 2 nastavenia rýchlosti a 3 teploty
  • Tlačidlo na prúd studeného vzduchu
  • Koncentrátor na styling účesu
  • Odnímateľná mriežka
  • Tepelná poistka
  • Dĺžka napájacieho kábla 2,8 m

Ergonomický dizajn na maximálne pohodlné používanie

Sušič vlasov Solis Fast Dry je vybavený ergonomickou rukoväťou, vďaka ktorej dokonale padne do ruky pravákom i ľavákom. Pomocou ľahko dostupných ovládacích tlačidiel rýchlo nastavíte 3 stupne teploty vysúšania a 2 úrovne výkonu prúdenia vzduchu. O komfortné používanie sa postará extra dlhý 2,8 m napájací kábel a nechýba ani špeciálne očko na zavesenie.

    

Fén Solis Fast Dry s ionizačnou technológiou

Na dokonalý lesk, hladkosť a ľahšie tvarovanie účesu je fén Solis Fast Dry vybavený ionizačnou technológiou, ktorá efektívne redukuje tvorbu statického výboja a zabraňuje poškodzovaniu vlasov. Výsledkom je perfektný účes ako od profesionálneho kaderníka.

Legendárna švajčiarska značka s dlhoročnou tradíciou

Švajčiarska značka Solis pôsobí na trhu už viac ako 110 rokov a vďaka dlhoročným skúsenostiam vyrába sortiment s nadčasovým dizajnom, perfektnou ergonómiou a inovatívnymi technológiami. Výrobný proces je starostlivo kontrolovaný a jeho výsledkom je prvotriedny produkt, ktorý sa pýši vynikajúcou kvalitou spracovania a dlhou životnosťou.


Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 200 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 2,8 m
Nadstavce Koncentrátor

Farba

Farba Strieborná
Kód:  SOFNV266
Produktové číslo:  969.26

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02