Obnoviť stránku

Solight PA20

4,7 96 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

Solight PA20

Ideálny adaptér pre cestovateľov

Adaptér Solight PA20 skvelo poslúži náročným cestovateľom prakticky po celom svete. Niekoľko výmenných nadstavcov vám totiž dovolí pripojiť obľúbenú elektronickú hračku.

Ideální adaptér pro cestovatele
 

Cestovný adaptér s uzemnením pre viac ako 150 krajín sveta

Cestovný uzemnený adaptér v podobe šiestich výmenných vidlíc pre celý svet. Ide o vhodnú voľbu pre obchodné cesty, dovolenky a pod. Nech už pôjdete kdekoľvek, tamojšia zásuvka vás nezaskočí. S vidlicami sa ľahko manipuluje, dôraz je kladený na bezpečnosť a kvalitné dielenské spracovanie.


Solight PA20
 

Upresňujúce informácie:

  • Nadstavec pre Švajčiarsko (Typ J): 10 A/250 V ~.
  • Nadstavec pre VB (Typ G): 13 A/250 V ~ + 13A poistka.
  • Nadstavec pre USA (Typ B): 15 A/250 V ~.
  • Nadstavec pre Čínu (Typ I): 10 A/250 V ~.
  • Nadstavec pre Taliansko (Typ L): 10 A/250 V ~.
 

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky B, G, I, J, L
Krajina Veľká Británia, USA, Austrália, Kanada, Čína, Kuba, Dubaj, Írsko, Taliansko, Japonsko, Nový Zéland, Škótsko, Seychely, Švajčiarsko

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky C, E, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina
Kód:  UD999b6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PA20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02