Obnoviť stránku

Solight nočné svetlo so senzorom 1W, biela

4,4 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Solight nočné svetlo so senzorom 1W, biela

Snažíte sa dostať po divokom večierku domov, ale v tme nevidíte, kam šliapete? Potrebujete v noci na toaletu, keď vtom zakopnete do malíčka nohy o predmet, ktorý ste nevideli? Máte doma dieťa, ktoré nemôže zaspať, pretože sa bojí tmy?

Aby už k týmto problémom nedochádzalo, prichádza spoločnosť Solight s týmto nočným svetlom, ktoré má v sebe zabudovaný svetelný senzor. Vďaka nemu nebudete musieť v tme pracne nahmatávať vypínač, aby ste si rozsvietili. Senzor totiž reaguje na množstvo okolitého svetla. Akonáhle svetlo v okolí klesne pod hodnotu 10 lux, automaticky sa rozsvieti a vnesie do vašej izby príjemnú atmosféru. Nemusíte sa báť ani príliš vysokej spotreby elektriny, svetlo totiž disponuje 1 W príkonom. Inštalácia svetla je navyše naozaj jednoduchá, s plochou euro zástrčkou svetlo jednoducho zapojíte do zásuvky a svietite.

Parametre a špecifikácia

Materiál a štýl

Farba Biela

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED
Kód:  SD075a
Produktové číslo:  WL901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06