Obnoviť stránku

Solight 1D31

4,5 8 hodnotení
19,90 €

Solight 1D31

Staré dobré pravidlo hovorí: bezpečnosť predovšetkým. A preto je dobré mať, či už doma, alebo v práci, niekde v blízkosti kvalitný detektor oxidu uhoľnatého. Veď nikdy neviete, čo sa môže stať, a náhoda je blbec.

Oxid uhoľnatý je veľmi nebezpečný plyn a navyše je ho veľmi ťažké spoznať. Je totiž bezfarebný, bez chuti, bez zápachu, ale zato toxický a môže byť smrteľne nebezpečný. Najčastejším dôvodom vzniku je neúplný spaľovací proces. K nemu dochádza pri upchatí komína alebo pri poruche kotla. Detektor CO Solight disponuje veľmi citlivým elektrochemickým senzorom. V prípade vyššej koncentrácie sa spustí akustický signál.

Kľúčové vlastnosti

  • Akustická signalizácia
  • Kvalitné elektrochemický snímač
  • Dlhá životnosť
  • Upozornenie na slabú batériu a poruchu

Včasná výstraha

Na optimálnu ochranu sa odporúča inštalovať hlásič ku všetkým potencionálnym zdrojom nebezpečenstva. V prípade vzniku problémov totiž poskytne účinnú a hlavne včasnú výstrahu. Napájanie je zabezpečené 9 V batériou, takže nemusíte riešiť pripojenie k elektrickej sieti.

Parametre a špecifikácia:

Certifikácia:
EN50291 & CE

Akustický signál:
85 dB

Rozmery:
98 × 56 × 31,5 mm

Trieda ochrany:
IP20

Prevádzková teplota:
0 ° C až +49 ° C

Napájanie:
9V (6LR61) batéria (súčasťou balenia)

 

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Typ detekcie

Typ detekcie plynu
Kód:  SD285b3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1D31
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07