Obnoviť stránku

Solight 1D08

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Solight 1D08

V dnešnej dobe je čím ďalej dôležitejšie, mať svoj majetok zabezpečený proti krádeži. Či už sa jedná o sídlo firmy, rodinný dom alebo garáž, nie je rozumné riskovať a nechávať ich napospas zlodejom. Spoločnosť Solight sa už roky zaoberá výrobou rôznych druhov bezpečnostných pomôcok, ktoré majú prípadného zlodeja odradiť. V tomto balení sa nachádza výborná súprava, ktorá je úplne ideálnym pomocníkom pri ochrane vašej garáže, kôlne, či iných nehnuteľností.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre obchody, firmy, kancelárie
  • 16 nastaviteľných melódií
  • Kvalitné spracovanie
  • Elegantný dizajn

Šikovná súprava

V tomto balení nájdete súpravu bezdrôtového hlásiča pohybu, ktorý je napojený na externý magnetický senzor. Ten sa namontuje na dvere alebo okno stráženého objektu a v prípade oddelenia jeho magnetov od seba (otvorenie dverí alebo okna), automaticky vyšle signál. Ak je bezdrôtový hlásič vo vzdialenosti do 110 m od senzoru, spustí jednu zo šestnástich nastaviteľných melódií. Určite oceníte, že je hlásič napojený na elektrickú sieť a nemusíte sa teda starať o výmenu batérií.

Parametre a špecifikácia:

Hlasitosť:
65 - 78 dB

Dosah signálu:
max. 110 m bez prekážok
Napájanie:
Prijímač: AC 230 V ~ 50 Hz
Senzor: 1 × 12 V/23 A alkalická batéria (súčasťou balenia)

Farba:
Biela

 

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Typ detekcie

Typ detekcie pohybu
Kód:  SD282c1e
Produktové číslo:  1D08
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01