Obnoviť stránku

Solar - Power

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Solar - Power

Náučná stavebnice približujúce deťom základné princípy elektrickej energie a mechaniky. Počas teplých slnečných dní budú všetky modely tejto stavebnice pracovať využitím solárnej energie. Vnútri domova alebo iných priestorov je možné vymeniť solárne batérie za klasické tužkové AA batérie alebo akumulátory. 

Manuál ku stavebnicu obsahuje jednoduchý a podrobný opis procesu premeny solárnej energie na elektrickú a potom mechanickou. Príručka tiež obsahuje hlavné rysy prevodov a vysvetlenie pojmov ako prevodovka a ďalších. Zvedavé deti v nej nájdu aj technické aj historické informácie o každom modeli, ktorý budem zostavovať. Stavebnice vyžaduje 1 AA baterii a 1 dobíjecí baterii AAobsahuje dohromady 6 modelů.

Kód:  HRAa9408
Produktové číslo:  4716503073491

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02