Obnoviť stránku

SOGO BR-2805

18,90 €

SOGO BR-2805

Vákuovanie potravín prináša veľa benefitov. Môžete sa spoľahnúť, že jedlo vydrží dlhšie čerstvé a zachová si svoju chuť aj vôňu. Na dlhodobé uchovávanie potravín tu pre vás máme pripravenú túto vákuovaciu fóliu. Dá sa použiť vo vákuovačke Sogo BR-2805. Rozmery vákuovacej fólie sú 28 × 500 cm (Š × D). Určite ju využijete ako pri tekutých, tak pri pevných potravinách. Je vyrobená zo zdravotne vyhovujúceho materiálu, ktorý ľahko vytvorí naozaj odolný a extra pevný zvar. Tak budete mať istotu, že fólia zostane celý čas pevne spojená a vákuované potraviny môžete bez obáv uchovávať či ďalej spracovávať. Súčasťou balenia sú 2 fólie na vákuovanie. Vákuové technológie vďaka odsatiu kyslíka razantne spomalia proces oxidácie. Vákuované potraviny nie sú ohrozené žiadnymi mikroorganizmami a ako bonus vás potešia svojou výnimočne dlhou trvanlivosťou. Vyhnete sa nepríjemnému plytvaniu jedlom, navyše ušetríte čas aj peniaze.

Hlavné prednosti vákuovacej fólie SOGO BR-2805

  • Ponúkaná vákuovacia fólia umožňuje dlhodobé uchovávanie potravín
  • Využijete ju s vákuovačkou Sogo BR-2805
  • Má rozmery 28 × 500 cm (Š × D)
  • Balenie obsahuje 2 fólie na vákuovanie
  • Tieto fólie na vákuovanie sú zdravotne úplne vyhocujúce
  • Vákuovacia fólia navyše neobsahuje BPA
  • Je možné ju umývať a používať opakovane

Váš spoľahlivý spoločník v domácnosti

Vákuovaciu fóliu ľahko využijete na vákuovanie jedla, byliniek aj drobných zberateľských predmetov. Je bez obsahu BPA, takže zdravotne vyhovujúca. Ekologicky zmýšľajúcich určite poteší, že fólia je umývateľná a dá sa opakovane použiť. Či už vákuovaciu fóliu využijete na jedlo, cesty, či numizmatickú zbierku, bude vám vždy spoľahlivým pomocníkom.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 2 ks (2 ks)

Rozmery

Šírka 28 cm
Dĺžka 500 cm

Vlastnosti

Vlastnosti BPA Free, Opakovane použiteľná

Kompatibilita

Značka Sogo
Model BR-2805
Kód:  SOGVF325
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BR-2805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08