Obnoviť stránku

Dino Sofia ako prvý

Príslušenstvo k tovaru

Dino Sofia ako prvý

Puzzle, legendárna hračka, ktorá nie je určená len pre deti. Milióny a milióny ľudí na celom svete milujú zloženie jednotlivých kúskov v rôznych tvaroch. Nie je to len zábava, ale aj aktivita, ktorá umocňuje mozog, cvičí pamäť a rozpoznáva tvary. V našej ponuke nájdete veľa motívov a typov - pre deti, pokročilé a 3D zostavy. Takže si môžete vybrať ten pravý puzzle pre vás. 

Toto vydanie bude určite inšpirovať každé dieťa. Obľúbená Sofia Prvá je menej známa princezná, ale už si našla cestu do srdca mnohých malých fanúšikov. Na obrázku sú aj jej najlepší priatelia - zvieratá.Je to ideálna zábava nielen pre všetky deti od troch rokov. 

Kód:  HRAa2772
Produktové číslo:  8590878301221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18