Obnoviť stránku

Soenhle Lilac

4,8 6 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 5,20 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,04 €/ks
Pri kúpe 3 ks 4,88 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 4,73 €/ks

Soenhle Lilac

Soenhle Lilac predstavuje vonný olej s vôňou orgovánu, ktorý prevonia celý váš byt. Je určený do všetkých typov aromatických lámp a osviežovačov vzduchu značky Soenhle. Vôňa orgovánu má blahodarné účinky na telo i myseľ. Pôsobí veľmi pozitívne na psychiku, má relaxačný a upokojujúci účinok, podnecuje otvorenosť medzi ľuďmi. Vďaka svojej vysokej koncentrácii stačí iba 1 – 2 kvapky pre dosiahnutie príjemnej a intenzívnej vône. Uzáver fľaše disponuje detskou poistkou proti nežiadúcemu použitiu. Soenhle Lilac vďaka svojej zmyselnej vôni vytvorí príjemnú atmosféru tam, kde bude použitý.

Kľúčové vlastnosti vonného oleja Soenhle Lilac

  • Vonný olej s vôňou orgovánu
  • Určený pre aromatické lampy a osviežovače vzduchu Soenhle
  • Soenhle Lilac prevonia celý priestor
  • Pre dosiahnutie vône stačí použiť 1 – 2 kvapky
  • Uzáver fľaše Soenhle Lilac má detskú poistku
  • Objem: 10 ml

Namixujte si originálnu a jedinečnú vôňu

Vonný olej Soenhle Lilac vytvorí sám o sebe jedinečnú vôňu. Ak chcete dosiahnuť úplne originálne vône, je možné jednotlivé vonné oleje značky Soenhle mixovať. S použitím viacerých aromatických lámp môžete docieliť úplne osobitné a výnimočné vône a znásobiť tak jej upokojujúce a relaxačné účinky.

Použitie:
Pre dosiahnutie intenzívnej vône stačí nakvapkať 1 – 2 kvapky vonného oleja Soenhle Lilac do vodnej nádržky aromatickej lampy.

Parametre a špecifikácia

Typ osviežovača

Typ osviežovača Oleje do aromalampy
Kód:  SOELI010
Produktové číslo:  68059

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01