Obnoviť stránku

SodaStream TERRA White Tonik Megapack

4,8 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
86,90 €

SodaStream TERRA White Tonik Megapack

Výrobník sódy SodaStream TERRA White Tonik Megapack


SodaStream TERRA White Tonik Megapack

Prémiový výrobník SodaStream TERRA

Pripravte si lahodnú sódu z pohodlia vášho domova v priebehu niekoľkých sekúnd. Dáte tým aj raz a navždy zbohom ťahaniu ťažkých fliaš z obchodu a nekonečnému vynášaniu plastov do popolníc. So SodaStream TERRA White jednoducho a štýlovo pripravíte váš obľúbený perlivý nápoj stlačením ergonomického tlačidla, a navyše bez spotreby elektrického prúduči batérií. Moderný, nadčasový dizajn výrobníka ocenia aj nároční používatelia. Jeho matná biela farba a okrúhly tvar pôsobia elegantne a bude sa zaručene hodiť do každej kuchyne. Vďaka kompaktným rozmerom ho pohodlne umiestnite aj pod kuchynskú skrinku, kde bude vždy pripravený na prípravu výbornej sódovky

SodaStream TERRA White Tonik Megapack

Intenzita bubliniek a výber zo SodaStream príchutí podľa vás

Máte radi veľmi perlivú sódu alebo preferujete jemnejšiu intenzitu bubliniek? Podľa počtu stlačení tlačidla na vrchnej časti SodaStream TERRA White si určíte, ako silno bude váš perlivý nápoj nasýtený a dokonale si ho tak prispôsobíte vašej chuti. Čerstvú jemne, stredne alebo silne perlivú sódu si pripravíte jednoducho behom chvíľky. Ak navyšepridáte jednu z veľkého množstva SodaStream príchutí získate perfektné nealkoholické nápoje pre rodinu či priateľov. Vyberať môžete z obľúbených chutí Pepsi, Mirinda, 7up, cez Energy drink a Ľadový čaj až po Mojito. Pokiaľ pridáte do sódovky kúsky ovocia s ľadom, vyrobíte si aj výbornú domácu limonádu, ktorá vás určite osvieži v horúcich letnýchdňoch.

SodaStream TERRA White Tonik Megapack

Jednoduchá príprava domácej osviežujúcej perlivej vody so SodaStream Terra White

Naperliť si svoj obľúbený nápoj zvládnete so SodaStram TERRA White kdekoľvek doma, ale aj na záhrade, napríklad pri grilovaní s priateľmi. Jednoducho napustíte kohútikovú vodu do ľahkej plastovej 1 litrovej fľaše bez obsahu BPA. Potom si fľašu bez akéhokoľvek skrutkovania nacvaknete do výrobníka a môžete začať rovno perlit. Jej údržba je eštejednoduchšia, iba ju vložíte do umývačky, ktorá urobí všetku prácu za vás, a vy ju môžete znovu použiť. K praktickej fľaši dostanete automaticky aj uzáver. Vlastnoručne vyrobenú sódu si tak vezmete napríklad na výlet alebo do práce. Pokiaľ potrebujete s čímkoľvek poradiť, na stránkach SodaStream.sk je k dispozícii praktický video návod, kde je všetko krok za krokomvysvetlené.

SodaStream TERRA White Tonik Megapack

Jednoduchá výmena bombičky

Súčasťou zakúpenej súpravy je výrobník SodaStream TERRA White, plastová 1 l fľaša, viečko a bombička naplnená CO2 potravinárskym plynom. S touto bombičkou vyrobíte až 80 litrov sódovky (pri nákladoch menej ako 10 centov za 1 liter). Po jej spotrebovaní je možné ju ľahko vymeniť vďaka patentu QuickConnect bez skrutkovania. Starú bombičku pohodlne odovzdáte na tisícke miest po celom Slovensku, kde dostanete novú a platiť už budete iba náplň. Príprava obľúbenej lahodnej sódovky je tak efektívna, rýchla, praktická, a navyše príjemne ušetríte.

SodaStream TERRA White Tonik Megapack

Kľúčové vlastnosti súpravy SodaStream TERRA White Tonik Megapack

  • Moderný vzhľad výrobníka
  • Voliteľná intenzita perlenia – jemne, stredne a silne
  • Jednoduché uchytenie fľaše nacvaknutím
  • Systém rýchleho uchytenia bombičky QuickConnect bez skrutkovania
  • 1 liter perlivej vody za menej ako 10 centov
  • Bez nutnosti pripojenia do elektriny

Obsah balenia SodaStream TERRA White Tonik Megapack:

  • 1× výrobník TERRA White
  • 1× bombička s CO2 potravinárskym plynom, pripraví až 80 litrov sódovky
  • 1× fľaša Fuse s objemom 1 liter
  • 1× koncentrovaná príchuť Tonik s objemom 500 ml


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše Plast
Prichytenie fľaše Zacvaknutie
Objem fľaše/fliaš 1 l
Typ fľaše Fuse

Vlastnosti výrobníka

Materiál výrobníka Plast, Nehrdzavejúca oceľ
Regulácia perlivosti Počtom stlačení
Kapacita bombičky 80 l
Prichytenie bombičky Zacvaknutie
Typ výrobníka Mechanický

Farba

Farba Biela

Balenie

Obsah balenia Bombička s CO2, Príchuť, Fľaša
Počet fliaš v balení 1

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg
Kód:  SODsod13
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TERRA White Tonik Megapack SODASTREA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16