Obnoviť stránku

SodaStream Spirit White + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA

109,90 €

SodaStream Spirit White + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA

Výrobník sódy SodaStream Spirit White s kompletnou výbavou je skvelým pomocníkom v domácnosti na jednoduchú a rýchlu výrobu sódy a osviežujúcich sýtených nápojov. Vyniká svojim elegantným vzhľadom bielej farby, pre ktorý sa stane dizajnovým prvkom každej kuchyne. V balení okrem výrobníka nájdete 3-plastové, tlaku odolné nápojové fľaše apríchute jahoda, záhradné ovocie a malina. Obsluha výrobníka je veľmi jednoduchá, zaskrutkujte bombičku s plynom, zasuňte fľašu s čerstvou kohútikovou vodou a jednoduchým stlačením tlačidla si sami určíte, aký perlivý nápoj budete mať.

Kľúčové vlastnosti sady výrobníka sódy Sodastream Spirit White + fliaš + príchuťou jahoda, záhradné ovocie a malina

  • Výrobník sódy s kompletnou výbavou
  • Jednoduchá a rýchla výroba sódy a sýtených nápojov
  • Určenie intenzity perlivosti stlačením tlačidla
  • Automatické uchytenie fľaše namiesto nepohodlného skrutkovania
  • Súprava výrobníka sódy Sodastream Spirit White veľmi ticho pripraví perlivú vodu
  • Balenie obsahuje tiež 3 fľaše s objemom 1 la 3 príchute
  • Farebné vyhotovenie: biele

Súprava výrobníka sódy Sodastream Spirit White vyrobí báječnú perlivú vodu

Prednosťou prístroja SodaStream Spirit White je automatické uchytenie fľaše namiesto nepohodlného skrutkovania a veľmi tichá príprava perlivej vody. Výrobník sódy SodaStream zaistí správne dodržiavanie pitného režimu celej rodiny. Odpadne vám nepríjemné ťahanie fliaš a balených vôd, tiež už nemusíte riešiť problém, čo s prázdnymi PET fľašami, ktoré sú pre životné prostredieveľmi zaťažujúce. Náklady na výrobu nápoja sú oveľa nižšie v porovnaní s kupovanou vodou.

Súprava Sodastream obsahuje aj elegantné fľaše

Súprava SodaStream obsahuje aj 3 fľaše s objemom 1 l, ktoré sú vyrobené zo zdravotne bezpečného plastu bez BPA. Fľaše sú tlaku odolné a určené na opakované sýtenie. Vynikajú svojim elegantným tvarom a dizajnom a vybavené sú pevne tesniacim skrutkovacím viečkom, ktoré zamedzí úniku perlivej či neperlivej vody. Tú si pritom môžete ochutiť niektorou z 3 príchutí, ktoré sútaktiež v balení. Výrobník sódy SodaStream Spirit White v kombinácii s fľašami a príchuťami vám umožní pripraviť si čerstvú perlivú domácu vodu.

Obsah balenia:
1× výrobník domácej perlivej vody SodaStream Spirit White
3× opakovane použiteľná nápojová fľaša typu Fuse 1 l
3× príchuť 500 ml (jahoda, záhradné ovocie a malina)

Zloženie

Príchuť jahoda:
cukor, voda, kyselina (citrónová), koncentrát jahodovej šťavy (0,99 %), regulátor kyslosti (citrany sodné), sladidlá (kyselina cyklamová a jej sodné a vápenaté soli, acesulfám K, aspartám), farbivo (koncentrát čiernej mrkvy, koncentrát bazy, amoniak-sulfitový karamel), aróma, konzervant (sorban draselný).

Príchuť záhradné ovocie:

cukor, voda, kyselina (citrónová), aróma, koncentrát bezinkovej šťavy (0,81 %), sladidlá (kyselina cyklamová a jej sodné a vápenaté soli, acesulfám K), regulátor kyslosti (citrany sodné), koncentrát jahodovej šťavy (0,5 %), koncentrát brusnicovej šťavy (0,5 %), farbivo (koncentráty mrkvovej a ibištekovej šťavy), konzervant (sorban draselný).

Príchuť malina:
cukor, voda, kyselina (citrónová), aróma, koncentrát malinovej šťavy (2,07 %), farbivo (koncentrát bazy), sladidlá (kyselina cyklamová a jej sodné a vápenaté soli, acesulfám K), regulátor kyslosti (citrany sodné), konzervant (sorban draselný).

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše Plast
Prichytenie fľaše Vloženie
Objem fľaše/fliaš 1 l
Typ fľaše Fuse

Vlastnosti výrobníka

Materiál výrobníka Plast
Regulácia perlivosti Počtom stlačení
Kapacita bombičky 80 l
Prichytenie bombičky Zacvaknutie
Typ výrobníka Mechanický

Farba

Farba Biela

Balenie

Obsah balenia Bombička s CO2, Príchuť, Fľaša
Počet fliaš v balení 3
Kód:  EAN416cBUN
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08