Obnoviť stránku

SodaStream SPIRIT Ružový Ladys Pack

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SodaStream SPIRIT Ružový Ladys Pack

Výrobník sódy SodaStream SPIRIT Ladys Pack s kompletnou výbavou je skvelým pomocníkom v domácnosti pre ľahkú a rýchlu výrobu sódy a osviežujúcich sýtených nápojov. Vyniká svojím elegantným vzhľadom ružovej farby, pre ktorý sa stane dizajnovým prvkom každej kuchyne. V balení okrem iného nájdete aj bombičku s potravinárskym CO2 plynom až na 80 litrov domácej perlivej vody. Obsluha výrobníka je veľmi jednoduchá, zaskrutkujte bombičku s plynom, zasuňte fľašu s čerstvou kohútikovou vodou a jednoduchým stlačením tlačidla si sami určíte, ako perlivý nápoj budete mať.

Kľúčové vlastnosti výrobníka sódy SodaStream SPIRIT Ladys Pack ružového

  • Výrobník sódy v modernom dizajne
  • Jednoduchá a rýchla výroba sódy a sýtených nápojov
  • Bombička s potravinárskym CO2 plynom
  • Tlaku odolná, nápojová, plastová fľaša
  • Automatické uchytenie fľaše miesto nepohodlného skrutkovania
  • SodaStream SPIRIT pre veľmi tichú prípravu perlivej vody
  • Nižšie náklady na výrobu nápoja
  • S praktickou výbavou v podobe fliaš a pohárov
  • Súčasťou balenia tiež 3 vynikajúce príchute
  • Farebné vyhotovenie: ružové

Nízke náklady a ochrana životného prostredia

Prednosťou prístroja SodaStream SPIRIT je automatické uchytenie fľaše miesto nepohodlného skrutkovania a veľmi tichá príprava perlivej vody. SodaStream zaistí správne dodržiavanie pitného režimu celej rodiny. Odpadne vám nepríjemné ťahanie fliaš a balených vôd, tiež už nemusíte riešiť problém, čo s prázdnymi PET fľašami, ktoré sú pre životné prostredie veľmi zaťažujúce. Náklady na výrobu nápoja sú ďaleko nižšie v porovnaní s kupovanou vodou. Kúpte si tento jedinečný výrobník sódy pre svoju vlastnú a vždy čerstvú domácu perlivú vodu.

Výrobník sódy SodaStream SPIRIT s dokonalou výbavou

Súčasťou balenia je okrem domáceho výrobníka perlivej vody SodaStream SPIRIT Ladys Pack tiež bombička s potravinárskym plynom a tlaku odolná nápojová fľaša z plastu. Nechýbajú ani 3 ks dámskych fliaš s objemom 0,5 l v atraktívnej limitovanej edícii a 2 ks elegantných pohárov. Na výrobu dokonale lahodnej ochutenej vody vám poslúžia príchute čučoriedka s vitamínmi, ZEROS Limetka a ZEROS Pomaranč-Mango s odporúčaným pomerom riedenia 1 diel koncentrátu na 19 dielov perlivej hmoty. SodaStream SPIRIT Ladys Pack ponúka jednoducho všetko, čo potrebujete na prípravu a konzumáciu lahodnej perlivej vody.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše Plast
Prichytenie fľaše Zacvaknutie
Typ fľaše Fuse

Vlastnosti výrobníka

Regulácia perlivosti Počtom stlačení
Typ výrobníka Mechanický

Ocenenie

Ocenenia dTest

Balenie

Obsah balenia Bombička s CO2, Príchuť
Kód:  SOSVS524
Produktové číslo:  42003267
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19