Obnoviť stránku

SodaStream SOURCE Blue sada

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SodaStream SOURCE Blue sada

Úplne nový výrobník sódy SodaStream SOURCE, ktorého dokonalý dizajn navrhoval svetoznámy dizajnér Yves Behar. Vznikol tak elegantný a luxusne vyzerajúci prístroj, ktorý skvele zapadne do každej modernej domácnosti. Už žiadne nosenie balených vôd z obchodu, žiadne skladovanie a recyklovanie použitých PET fliaš. Osviežujúci perlivý nápoj si teraz pripravíte priamo doma z kvalitnej vody z kohútika.
Inovatívne uchytenie fľaše nevyžaduje žiadne skrutkovanie. Stačí len úchyt podávača fliaš naklopiť smerom k sebe a nasadiť fľašu. Toto jednoduché a zároveň geniálne riešenie vám ušetrí veľa času a námahy. Stupeň sýtenia je zobrazovaný intuitívnymi LED diódami, takže budete mať vždy presnú kontrolu nad množstvom bubliniek v pripravovanom nápoji. Nový a moderný dizajn dostala tiež dodávaná fľaša vyrobená z tých najkvalitnejších plastov.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti:
Výroba skvelé domáce sódy
Prevádzka bez elektrickej energie
Uchytenie fľaše bez skrutkovania
Intuitívne LED diódy ukazujú stupeň sýtenia
Šetrný k životnému prostrediu
Veľký výber z ponúkaných sirupov
Obsah balenia limitovanej edície:
Výrobník sódy SodaStream SOURCE Blue
Litrová fľaša z kvalitného plastu
Bombička CO2 (až 80 litrov nápoja)
Farebné prevedenie:
Modré

Kód:  EAN4107p
Produktové číslo:  40031262
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04