Obnoviť stránku

SodaStream Set SOURCE White new

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SodaStream Set SOURCE White new

SodaStream Set SOURCE je inovovaný prístroj na výrobu sódy v bielej farbe. Balenie samozrejme obsahuje tiež litrovú fľašu z kvalitného plastu a CO2 bombičku, s ktorou môžete pripraviť až 80 litrov nápoja.
Tým hlavným je však vlastný prístroj, ktorý disponuje novým mechanizmom Snap-Lock. Ten zaisťuje jednoduché uchytenie fľaše pred sýtením. Tú naplníte pomocou extra citlivého, dotykového systému Source, ktorý vám umožní vybrať si z troch úrovní perlivosti. Všetko sa zreteľne zobrazuje aj na LED displeji. Nemusíte tak už nikdy vynakladať zbytočné prostriedky a energiu za balenú vodu, skvelú sódu si ľahko vyrobíte priamo u vás doma.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
Výrobník sódy SodaStream
Balenie obsahuje:
1 ks prístroja SOURCE SodaStream White
1 ks praktickej plastovej fľaše 1 l
1 ks bombička CO2 na prípravu až 80 l nápoja

Kód:  EAN4107s3
Produktové číslo:  98018880
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13