Obnoviť stránku

SodaStream fľaša FUSE 1 l Pražské Quadriennale

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SodaStream fľaša FUSE 1 l Pražské Quadriennale

Máte doma prístroj SodaStream do ktorého pasujú fľaše typu Fuse a potrebujete obmeniť fľašu? Vyskúšajte túto originálnu náhradnú fľašu z limitovanej edície, ktorej dizajn bol vytvorený pri príležitosti umeleckého stretnutia „Pražské Quadriennale 2019“. V balení nájdete fľašu typu Fuse s objemom 1 liter, ktorá je vyrobená zo zdraviu neškodného plastu neobsahujúceho BPA a je určená na opakované použitie. Skrutkovacie viečko je pevne a bezpečne tesniace a zabezpečí, že neperlivý ani perlivý nápoj len tak nevytečie. Životnosť fľašiek SodaStream Fuse je niekoľko rokov – dátum minimálnej bezpečnej životnosti nájdete na každej z nich. Fľaše nie sú určené do umývačky riadu.

Kľúčové vlastnosti náhradnej fľaše Sodastream Fuse Pražské Quadriennale

  • Fľaša je zo zdraviu neškodného plastu neobsahujúceho BPA
  • Originálna náhradná fľaša z limitovanej edície s dizajnom vytvoreným pri príležitosti kultúrnej udalosti – Pražské Quadriennale 2019
  • Náhradná fľaša SodaStream Fuse – Pražské Quadriennale je určená na opakované použitie
  • Dátum životnosti nájdete na každej fľaši

Bezpečné používanie fľaše SodaStream

Fľaše SodaStream sú vyvinuté tak, aby opakovane odolávali veľkému tlaku. Vďaka tomu sa materiál časom opotrebováva a fľašu je nutné vymeniť. Dátum minimálnej bezpečnej životnosti nájdete na každej z nich. Ich údržba je jednoduchá – sú určené na ručné umývanie do 50 °C. 


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše Plast
Typ fľaše Fuse

Farba

Farba Žltá
Kód:  SODNL559
Produktové číslo:  FUSE 1l Pražské Quadriennale
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19