Obnoviť stránku

SodaStream Jet White LE 2v1

4,8 70 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SodaStream Jet White LE 2v1

Vďaka výrobníku domácej sódy môžete dať zbohom náročnému prenosu ťažkých balíkov s kupovanou sódou. Chutnú sódu aj ochutený perlivý nápoj si ľahko a úsporne pripravíte z pohodlia domova, čím výrazne ušetríte a pomôžete aj životnému prostrediu, na ktoré má prístroj na rozdiel od balených limonád, až stonásobne nižší dopad.

Objem bombičky s oxidom uhličitým vystačí pre výrobu až 80 l nápoja, čo je dostatočné množstvo aj pre viacčlennú domácnosť. Prístroj funguje na rýdzo mechanickej báze. Výrobu svojho obľúbeného nápoja si obstaráte s nulovou spotrebou energie. Pomocou špeciálneho tlačidla môžete opakovaným stlačením zosilniť intenzitu sýtenia a dosiahnuť perlivosti, ktorá vyhovuje práve vám. O jej uchovanie sa až do spotrebovania nápoja postarajú fľaše z vysoko kvalitného plastu s hermetickým uzáverom. Okrem fliaš k SodaStream Jet White LE 2v1 obdržíte aj dvojicu 500ml ochutených sirupov na prípravu chutných limonád, ktoré sú pre dosiahnutie najlepšej chuti, vhodné pridávať až do hotovej sódovky.

Balenie obsahuje:

výrobník sódy
bombičku s CO 2
2 sirupy po 500 ml (s príchuťou Orange a Red Berry Mix)
2 fľaše s objemom 1 la hermetickým uzáverom

Kód:  EAN4147m2
Produktové číslo:  42001295
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06