Obnoviť stránku

SodaStream Jet Red Xmas

4,3 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SodaStream Jet Red Xmas

Výrobník sódy SodaStream Jet Red Xmass v červenej farbe a Vianočné limitovanej edícii 2012 sa určite stane vhodným vianočným darčekom.Praktický prístroj vyrobí sódu a šumivé svieže nápoje, ktoré si obľúbia celá rodina.Chutný nápoj pripravíte jednoduchým stlačením jedného tlačidla.Nastaviť si môžete intenzitu a perlivosť a vybrať tak medzi jemnú, perlivú a silne perlivú úrovňou.Prístroj k svojej činnosti nepotrebuje elektrickú energiu a fľaša je vyrobená z kvalitného plastu.
Špecifikácie:
Balenie obsahuje:
1 ks prístroja JET RED/SLV SodaStream 2 ks elegantné fľaše s vianočným motívom (0,9 l) 1 ks bombičky CO2 pre prípravu 60-70l nápoja 12 ks jednorázových sirupov rôznych príchutí (z toho 6 kokteilov) (1 vzorka = 1 l nápoja)
Farba:
Červená
Kód:  EAN4107g
Produktové číslo:  8718309255534
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12