Obnoviť stránku

SodaStream JET Party Pack OR

4,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SodaStream JET Party Pack OR

SodaStream JET Party Pack OR je výrobník perlivej vody doplnený o veľmi bohaté príslušenstvo. Vyrobiť si perlivú vodu nebolo nikdy jednoduchšie. Prístroj v modernom dizajne navyše skvele zapadne do každej kuchyne. Podľa počtu stlačení ovládacieho tlačidla výrobníka si sami určíte silu perlivosti presne tak, ako to máte radi. Súčasťou súpravy je samotný výrobník perlivej vody, bombička s potravinárskym CO2 plynom až na 80 l perlivej vody, tlakuodolná plastová nápojová fľaša, 3 ks fľaše Tripack v oranžovom, červenom a zelenom farebnom vyhotovení a koncentrované príchute pre perlivú vodu – príchuť Cola, Lemon Lime a Pink Grapefruit – v objeme 750 ml. Vychutnávajte si každý deň vždy čerstvú a lahodnú perlivú vodu vďaka SodaStream JET Party Pack OR.

Kľúčové vlastnosti SodaStream JET Party Pack OR

  • Výrobník perlivej vody s bohatým príslušenstvom
  • SodaStream JET Party Pack OR v modernom dizajne
  • Sila perlivosti podľa počtu stlačení
  • Súprava obsahuje: výrobník perlivej vody, bombičku s potravinárskym CO2 plynom, tlakuodolnú plastovú fľašu a 3 ks fľaše Tripack
  • Súčasťou balenia sú aj príchute pre perlivú vodu – Cola, Lemon Lime a Pink Grapefruit
  • 750 ml príchute je určených pre výrobu 18 l nápoja
  • Bielo-oranžové farebné spracovanie

Príprava perlivej vody s príchuťou:
Príchuť pridávajte vždy až do hotovej perlivej vody. Nikdy nepridávajte príchuť do vody ešte pred začatím prípravy vo výrobníku, došlo by k vypeneniu nápoja z fľaše. Fľašu s pripravenou perlivou vodou nakloňte a príchuť pomaly nalievajte po jej stene. Viečko na príchuti slúži zároveň ako odmerka pre odporúčaný pomer riedenia (1 viečko na 1 nápojovú fľašu SodaStream). Fľašu zatvorte a jemne premiešajte.

Objem:
0,9 l


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše Plast
Prichytenie fľaše Skrutkovanie
Typ fľaše Jet

Vlastnosti výrobníka

Regulácia perlivosti Počtom stlačení
Kód:  SODST568
Produktové číslo:  JET Party Pack OR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12