Obnoviť stránku

SodaStream CO2 - Obal s plnidlom

4,4 13 hodnotení
Predp. cena
9,49 €

SodaStream CO2 - Obal s plnidlom

Aj vám sa už stalo, že ste zabudli dostatočne včas vymeniť bombičku SodaStream? Pre tieto situácie máme riešenie v podobe originálnej náhradnej náplne. Po spotrebovaní plynovej náplne prázdnu bombičku pohotovo vymeníte za plnú, a zatiaľ čo váš výrobník pokračuje v chystaní nových litrov domácej perlivej vody, máte dostatok času pohodlne zájsť bombičku vymeniť.

Kľúčové vlastnosti

  • Originálne plnenie
  • Kovové telo
  • Čistú vodu premení na prúdy bubliniek
  • Obsahuje plyn CO2 

Varovanie

Varujeme a upozorňujeme pred neoriginálne naplnenými bombičkami, ktoré môžu byť nebezpečné a zdravotne nevyhovujúce. U nás dostanete fľašu, pri ktorej si môžete byť istí jej pôvodom. Táto náhradná plynová bombička pre prístroje Sodastream obsahuje plyn CO2 na prípravu až 80 litrov obľúbeného perlivého nápoja. Znížte vaše náklady na sýtenú vodu na minimum. Už žiadne otravné vláčenie balenej vody a zbavovanie sa plastového odpadu. Jeden liter vašej vlastnej perlivej vody vyjde od 0,10 €, navyše doma, v pohodlí.


Kód:  EAN4152F
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  40017390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08