Obnoviť stránku

SNAIGE RF34SM Z1CB23

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

SNAIGE RF34SM Z1CB23

Kombinovaná chladnička od litovského výrobcu SNAIGE vás uchváti svojim moderným nerezovým dizajnom a poskytne vám dostatok priestoru pre všetky vaše potraviny, a to aj napriek nízkej energetickej spotrebe spadajúcej do energetickej triedy A+++. Celkový objem je 302 litrov, chladnička má 4 police z tvrdeného skla, výsuvný šuplík na ovocie a zeleninu, mraznička 3 objemné zásuvky a šuplík navyše na ľad a drobné potraviny. Vaše potraviny budú tiež chránené pred nežiadúcimi organizmami antibakteriálnym povrchom vnútornej časti chladničky. Ten bráni baktériám a plesniam v množení.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná chladnička v nerezovom prevedení
  • Police z tvrdeného skla
  • Antibakteriálna povrchová úprava
  • Box na maslo a polička na fľaše
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • LED osvetlenie
  • Mraziaci výkon 4 kg/24 hod

Antibakteriálny povrch

Vnútorný povrch chladničky je obohatený o špeciálnu prísadu, ktorá po celú dobu životnosti spotrebiča uvoľňuje do priestoru ióny striebra. Tie spôsobujú vylúčenie vody z tiel nežiadúcich mikroorganizmov a zabraňujú tým ich množeniu a ďalšiemu šíreniu. Redukuje sa tak nepríjemný zápach, predčasná skaza potravín, sliznatý povrch nečistôt aj vznik plesní.

 
Kód:  SNGCHL012
Produktové číslo:  RF34SM Z1CB23
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09