Obnoviť stránku

Šmykľavka XS zelená

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
38,90 €

Šmykľavka XS zelená

Šmykľavka XS s vlhčením v zelenom vyhotovení skvelá zábava pre vaše deti! Možno ju použiť na záhrade s pristátím do mäkkej trávy alebo je možné nastaviť osviežujúce pristátie do detského bazénika. V tomto prípade je možné pre lepšiu kĺzavosť na šmýkačku pripojiť hadicu s vodou.
Plastová šmykľavka je určená na vnútorné aj vonkajšie použitie. Vďaka malým rozmerom môžete túto detskú šmýkačku použiť aj v detskej izbičke. Dĺžka sklzu je 90 cm. Táto zábava pre malé deti je jednou z najvyhľadávanejších atrakcií na detských ihriskách alebo v aquaparkoch.
Šmykľavka je krásne farebná a hore sa vaše dieťa dostane pomocou bezpečných schodíkov. Táto hračka rozvíja motoriku a koordináciu pohybov dieťaťa. Chcete, aby aj vaše dieťa bolo šikovné a vedelo si na ihrisku samo poradiť? Doprajte mu domáci tréning v podobe bezpečnej šmýkačky, z ktorej bude vaše dieťa nadšené!
Doplňujúce informácie:
Farebné vyhotovenie:
Zelené
Rozmery:
Výška - 75 cm
Dĺžka sklzu - 90 cm
Celková dĺžka - 125 cm
Odporúčaný vek:
Od 2 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka 90 cm
Nosnosť 20 kg
Farba Červená, Zelená
Materiál Plast
Vlastnosti So schodíkmi
Kód:  ZG429
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3032163102700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01