Obnoviť stránku

Smoothie set BWT

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Smoothie set BWT

Začnite deň unikátnym smoothie obohateným o horčík BWT, ktorý je veľmi bohatým a chutným zdrojom dôležitých vitamínov a nutričných látok vďaka Smoothie súprave BWT. Sada obsahuje BWT filtračnú kanvicu VIDA v žltej farbe s jedným filtrom, smoothie mixér Sencor SBL2206YL a tiež originálnu brožúru BWT si smoothie receptami s vodou obohatenou o horčík. Pridaním horčíka získa filtrovaná voda vyvážený pomer minerálnych látok a prakticky neutrálne pH. Iné smoothie už nebudete chcieť a navyše budete zdravší ako kedykoľvek predtým. 

Kľúčové vlastnosti Smoothie setu BWT

  • Súprava obsahuje BWT filtračnú kanvicu VIDA s filtrom, smoothie mixér Sencor SBL2206YL
  • Súčasťou súpravy je originálna brožúra BWT so smoothie receptami
  • Časti mixéra aj kanvice sa môžu umývať v umývačke
  • Mixér Sencor SBL 2206YL má príkon 300 W a pulzný spínač zaručujúce efektívne premiešanie
  • Súčasťou mixéra sú dve fľaše z odolného materiálu TRITANU
  • Filtračná kanvica BWT má elektronický indikátor výmeny filtra
  • S kanvicou sa ľahko manipuluje vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti
  • Kanvica sa ľahko plní vodou vďaka automatickému plniacemu viečku

SMOOTHIE MIXÉR SENCOR SBL 2206YL

Tento smoothie mixér je ideálny pre prípravu nápojov z čerstvého ovocia a kondičných nápojov, mliečnych koktailov, miešaných nápojov, koktailov, polievok, salsy, omáčok alebo detskej výživy. Mixér má pulzný spínač zaručujúci efektívne premiešanie a štyri vysoko kvalitné snímateľné nože z nehrdzavejúcej ocele pokryté vrstvou titánu. Príprava smoothie v mixéri Sencor SBL 2206YL zabraňuje stratám enzýmov a vitamínov a navyše obmedzuje oxidáciu výživných koktailov. Používanie mixéra je bezpečné a tiež sa ľahko čistí. Súčasťou mixéra sú dve vyberateľné fľaše s objemom 0,6 la 0,3 lz odolného materiálu Tritan. 

BWT FILTRAČNÁ KANVICA VIDA ŽLTÁ

Spoločnosť BWT vyvinula unikátnu filtračnú kanvicu, ktorá počas filtrácie zároveň obohacuje vodu o ióny cenného minerálu horčík. Žltá filtračná kanvica BWT VIDA s objemom 2,6 litra má na veku elektronický indikátor výmeny filtra. Navyše je vybavená automatickým plniacim viečkom a vďaka ergonomickej rukoväti sa s kanvicou ľahko a bezpečne manipuluje. V tomto balení je jeden filter. 

 

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 300 W

Príslušenstvo

Počet nádob 2 ks
Kód:  BWTSE001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04