Obnoviť stránku

SMARTWARES CIP-39901

Príslušenstvo k tovaru

SMARTWARES CIP-39901


Zariadenie Smartwares CIP-39901 Guardian bezpečnostná kamera a osvetlenie je jedinečné zabezpečovacie zariadenie pre váš domov, ktoré vás upozorní, keď sa deje niečo neprípustné. Zaznamenávajte automaticky v plnom HD rozlíšení 1080p a získavajte oznámenia prostredníctvom telefónu; následne môžete v reálnom čase sledovať zaznamenaný pohyb. Vďaka elegantnej a modernej konštrukcii je zariadenie Guardian jednak kamerou s ostrým obrazom a zároveň jasným bezpečnostným osvetlením.


Kvalitná kamera

Kamera nahráva záznam v plnom HD rozlíšení 1080p, takže ho máte k dispozícii v prvotriednej kvalite. Široký zorný uhol 140° znamená, že môžete sledovať veľké územie napríklad pri vchode alebo na záhrade. Pohodlné je, že kameru možno nastaviť tak, aby zaznamenávala obraz vtedy, ak by došlo k pohybu, nepretržité zaznamenávanie alebo aj na priamy pokyn.


Prevencia proti vlámaniu vďaka SMARTWARES CIP-39901

Sledujte naživo záznam videokamery prostredníctvom bezplatnej aplikácie Smartwares View, ktorá je k dispozícii pre operačné systémy Android a iOS. Oznámenie na mobilný telefón zaistí, že sa dozviete hneď keď kamera odhalí pohyb. Sledujte živý prenos a v prípade potreby spustite na diaľku poplach. Nech budete kdekoľvek, môžete mať pocit bezpečia a istoty.


Jasné osvetlenie vďaka SMARTWARES CIP-39901

Zariadenie Guardian nie je len bezpečnostnou kamerou, ale funguje aj ako bezpečnostné osvetlenie – nikdy už nemusíte prichádzať k domu potme. Svetlo sa zapína automaticky, keď v noci zaznamená pohyb, takže kamera potom môže nahrávať zreteľný obraz a vy máte príchod zaistený. Osvetlenie a jeho stmievanie môžete ovládať na diaľku bezplatnou aplikáciou. Zariadenie Guardian má navyše pevnú konštrukciu, možno ním otáčať, nakláňať ho a ľahko tak namieriť kameru do požadovaného priestoru.



Jednoduchá inštalácia videokamery

Inštalácia zariadenia Guardian je rýchla a jednoduchá. Bezpečnostnú kameru možno pripojiť k existujúcemu vedeniu vonkajšieho osvetlenia. K aplikácii Smartwares View môžete pridať ďalšie kamery Smartwares a WiFi zvonček, takže všetky zabezpečenia potom máte na jedinom mieste.


Veľmi dlhá doba záznamu

Môžete použiť microSD kartu s kapacitou až 128 GB (nie je obsahom dodávky) a nahrať až 6 400 minút videozáznamu. Keď bude microSD karta plná, najstarší záznam sa začne prepisovať, takže budete mať neustále k dispozícii najnovšie nahrávky.


Kľúčové vlastnosť videokamery SMARTWARES CIP-39901

  • Zabezpečte svoj domov kamerou s plným HD záznamom 1080p a osvetlením
  • Sledujte živý prenos z kamery na displeji svojho telefónu alebo prehliadajte záznamy obrazu
  • Jasné osvetlenie zabezpečí, že záznam z kamery bude vždy zreteľný
  • Predíďte vlámaniu jasným svetlom a hlasitým poplachom
  • Jednoduchá montáž k existujúcemu vedeniu vonkajšieho osvetlenia

V balení nájdete:

  • Bezpečnostná kamera
  • Konzola
  • Šesťhranný kľúč
  • Montážny materiál
  • Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 140 °

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Osvetlenie, Zabezpečenie
Kód:  SMWRs01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13