Obnoviť stránku

Inteligentné zabezpečenie domu

Prvky inteligentného zabezpečenia ochránia váš domov, kanceláriu alebo chatu pred vlámaním a zvyšujú úroveň zabezpečenia aj používateľský komfort. Alarmy vás upozornia na pohyb vnútri alebo mimo stráženého objektu. Inteligentné zámky (Smart Lock) fungujú bez kľúčov – odomykáte ich jednoducho smartfónom, upozornia vás na jednotlivé vstupy a umožňujú napríklad administráciu používateľov a prístupových oprávnení. Čo všetko tieto zariadenia ďalej ponúkajú?

Pokračovať
Spresniť parametre
1102 položiek

Inteligentné zabezpečenie domu

Inteligentné zabezpečenie majetku môžeme podporiť niekoľkými spôsobmi, napríklad použitím domových alarmov alebo napríklad webkamier. Inteligentné zabezpečovacie zariadenie máte pritom pod kontrolou kdekoľvek, a to prostredníctvom svojho mobilného zariadenia. Stavte na inteligentné zabezpečenie domu alebo zabezpečenie bytu od výrobcov EVOLVEONetatmoiGETINELS a ďalších, s ktorými budete mať pokoj na duši, aj keď nebudete doma.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19