Obnoviť stránku

Smart – Vodný svet

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Smart – Vodný svet

Vodný svet je ďalšia zábavná logická hra pre jedného hráča z edície Smart Games. Táto jedinečná hra obsahuje spolu 48 úloh rôznych náročností, ktoré hráča zavedú do hlbín vodného sveta. Úlohou hráča bude rozmiestniť rôzne tvarované dieliky s leknami na podložku tak, aby bolo vidieť len vodné zvieratká zo zadania. Dieliky sa ukladajú na praktickú magnetickú podložku, na ktorej výborne držia. Všetky časti hry sú zabalené v uzatvárateľnej knižke, vďaka čomu hra zaručene skráti dlhú chvíľu aj na cestách.
Séria Smart Games prináša jedinečnú kombináciu hry pre jedného hráča a hlavolamu. Hry sa vyznačujú jednoduchými pravidlami, ale zároveň zaujímavými hernými mechanizmami. Smart Games rozvíjajú logické myslenie a priestorovú predstavivosť, prehlbujú schopnosť koncentrácie a plánovanie. Všetky hry z tejto série sú v krásnom grafickom spracovaní a kvalitnom vyhotovení. So Smart Games máte hodiny dlhej a kvalitnej zábavy zaručené.
Parametre a špecifikácia:
Počet hráčov:
1
Obsah balenia:
Magnetická doska
4 dieliky lekien
Knižka so 48 úlohami
Odporúčaný vek:
5+

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 1
Kód:  ZA044r
Produktové číslo:  8595558301355

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13