Obnoviť stránku

Smart hodinky Samsung

Samsung smart Watch

Smart hodinky Samsung: váš životný partner

Smart hodinky Samsung si už nebudete chcieť zložiť z ruky ani cez noc. Objavte najnovšie modely týchto expertných zariadení, ktoré vás ohromia svojim dizajnom aj funkciami, medzi ktoré patrí monitoring spánku alebo prehľad o športových aktivitách. Jednou z najväčších inovácií je senzor BioActive, ktorý sleduje stavbu vášho tela, EKG aj krvný tlak. Tešiť sa môžete na bezkontaktné platenie Google Pay alebo prepracovaný operačný systém Wear OS, s ktorým budete mať všetky vaše aplikácie na dosah ruky.

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay

Samsung smart hodinky majú vaše platby pod kontrolou

S novou generáciou smart hodiniek Galaxy Watch 6 si pri platbe kartou vystačíte s jednoduchým priložením zápästia. Do vašich hodiniek, ktoré máte spárované s telefónom, si nainštalujete Google Pay a bezpečne tam pridáte platobnú kartu. Platby teraz budete môcť vykonávať oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Stačí si rovnako ako na mobilnom zariadení zapnúť funkciu NFC a prispôsobiť si platenie cez Google Pay dvojitým stlačením tlačidla.

Samsung Galaxy Watch uvádzajú zloženie stavby vášho tela

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch s vami budú držať krok a pomôžu vám dosiahnuť vaše vysnívané ciele. Okrem merania fyzickej aktivity a monitorovania tréningov dokážu sledovať aj pre vás neznáme veci. Pomocou najnovšej inovácie – senzora BioActive smart hodinky Samsung Galaxy Watch snímajú zloženie vášho tela a držia vás v povedomí o všetkých zdravotných údajoch, ako napríklad percentá vody v tele, tuku alebo kostrového svalstva.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch Fitness funkcie
Smart Watch Samsung Galaxy aplikácie

Samsung smart hodinky: nekonečný svet aplikácií

Prepojenie všetkých vašich zariadení Samsung Galaxy so smart hodinkami Samsung Galaxy Watch a operačným systémom Wear OS bude teraz hračkou. Majte prístup ku všetkým vašim najpoužívanejším aplikáciám, ktoré môžete ľahko spravovať jednoduchým rozsvietením ciferníka. Prostredníctvom aplikácií, ktorých nájdete v knižnici naozaj veľa, môžete sledovať napríklad vaše športové výkony, zdravotný stav alebo počúvať obľúbenú hudbu.

Spresniť parametre
55 položiek

Smart hodinky Samsung

V kategórii Smart hodinky Samsung máme práve teraz na Alza.sk celkom 55 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17