Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Smart hodinky Amazfit

Xiaomi Amazfit hodinky

Smart hodinky Amazfit – váš digitálny fitness tréner

Ak chcete mať pod palcom všetky dôležité športové údaje a fyzické ukazovatele, sú pre vás ideálne smart hodinky Amazfit z radu Bip, GTS, GTR, T-Rex alebo Stratos. Tešiť sa môžete nielen na základné funkcie, ako je krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu alebo vzdialenosti, ale aj na bohatú ponuku ďalších skvelých funkcií od sledovania kvality spánku cez informácie o hladine stresu po údaje o menštruačnom cykle. Amazfit hodinky sa stanú nielen vašim osobným fitness trénerom, ale aj štýlovým módnym doplnkom, pretože sú dostupné v rôznych dizajnoch.

Spresniť parametre
59 položiek

Smart hodinky Amazfit

V kategórii Smart hodinky Amazfit máme práve teraz na Alza.sk celkom 58 produktov.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09