Obnoviť stránku

Smart Fortwo Electric Drive

Smart Fortwo Electric Drive

Populárna značka elektromobilov Smart sa vracia na scénu s prepracovaným modelom Fortwo Electric Drive. Ide o štýlový dvojmiestny automobil pre mladú generáciu. Vzhľadom na plánovaný dojazd 160 kilometrov je pravdepodobné, že sa stane klasickým inventárom každého moderného mesta.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Smart Fortwo Electric Drive

  • Praktický elektromobil od nemeckej spoločnosti Daimler AG
  • Dojazd až 160 kilometrov
  • Nabíjanie pomocou obyčajnej zásuvky trvá približne 6 hodín
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady
  • Maximálna rýchlosť 130 km/h
  • 4 roky alebo 80 000 km záruka na batériu

Zábavný elektromobil

Nová generácia elektromobilu Smart Fortwo Electric Drive získala vo všetkých rozmeroch pár centimetrov navyše. Svieži a pomerne extravagantný interiér je vyrobený výhradne z kvalitných materiálov. Elektromobil je v štandarde vybavený vysokokapacitnou palubnou nabíjačkou. Na nabitie vozidla ho stačí pripojiť k wallboxu alebo verejnej nabíjacej stanici. Nabíjanie je tiež možné pri prakticky akejkoľvek štandardnej domácej elektrickej zásuvke. Proces nabíjania tu kvôli slabšiemu prúdu trvá približne 6 hodín.

Aplikácia smart experience-e

Zoznámte sa s novými modelmi smart electric drive v interaktívnom režime pomocou aplikácie. Objavte 3D model alebo si prezrite vzrušujúce funkcie priamo vo vozidle pomocou fotoaparátu s funkciou skenera vo svojom smartfóne. A vďaka simulátoru dojazdu si môžete spočítať svoj individuálny dojazd. Aplikácia je teraz dostupná zadarmo na zariadenia s operačným systémom iOS alebo Android. 

 

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Výkon 41 kW
Maximálna rýchlosť 130 km/h
Krútiaci moment 160 Nm
Zrýchlenie 0 - 100 km/h 11,5 s

Rozsah a spotreba

Úžitkové vlastnosti

Počet miest 2
Objem batožinového priestoru 260 l
Hmotnosť 1 085 kg

Záruka

Záruka na batérie (mesiace) 48 mesiacov (4 rokov)
Záruka na batérie (prejdené km) 80 000 km
Kód:  SMART01ed

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12