Obnoviť stránku

SMANOS DB-20 dverový inteligentný videosystém

SMANOS DB-20 dverový inteligentný videosystém

Smanos DB-20 je inteligentný priezor do dverí, ktorý sa dá jednoducho prepojiť s bezpečnostným systémom Smanos K1. Hneď ako niekto začne zvoniť na vaše dvere a priblíži sa k nim, priezor automaticky začne snímať pohyb a vy dostanete notifikáciu na váš smartfón. Navyše budete mať možnosť sledovať a hovoriť s osobou za dverami. Teraz už nezmeškáte zásielky alebo návštevy.

Kľúčové vlastnosti inteligentného video priezoru SMANOS DB-20

  • Inteligentný priezor SMANOS DB-20 umožňuje audio/video komunikáciu
  • Zorné pole so 180° videom
  • Prenos videa až v FullHD kvalite
  • Inteligentný priezor má v sebe zabudovaný detektor pohybu
  • Odolnosť s certifikáciou IP54

Možnosť spätného prehrávania z priezoru

Vďaka cloudovému úložisku si môžete návštevy prezrieť aj s oneskorením. S automatickým detektorom pohybu môžete napríklad zistiť príčinu pochybných zmien okolo vášho domu.

Jednoduché napájanie

Priezor sa môže napájať modulom, ktorý je pribalený ako súčasť balenia alebo vaším klasickým káblom na zvonček. V prípade, že vám vypnú prúd, zvládne priezor snímať až 2 hodiny na batériu a navyše vám dá vedieť o prípadnom výpadku.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  SMNS001d6
Produktové číslo:  DB-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03