Obnoviť stránku

Slúchadlá Beats

Beats by Dr. Dre

Beats: Leader vo svete slúchadiel

Americká spoločnosť Beats Electronics bola založená v roku 2006 v Kalifornii. Za krátku dobu začala konkurovať najväčším výrobcom slúchadiel na svete, a vďaka stálemu pokroku a technologicky vyspelým produktom, ktoré ponúka, je dnes jednotkou vo svojom odbore. Na vývoji väčšiny modelov slúchadiel Beats sa podieľa známy hip-hopový producent Andre Young, známy ako Dr. Dre. V máji 2014 do Beats vložila dôveru spoločnosť Apple a firmu za 3 miliardy dolárov odkúpila. Od tej doby sa slúchadlá Beats oficiálne stali súčasťou produktového portfólia Apple, čo im pridalo na atraktivite.

Slúchadlá Beats

Slúchadlá Beats pre maximálnu spokojnosť

So slúchadlami Beats si vďaka originálnemu vzhľadu, pokročilým funkciám a kvalitnému zvuku budete môcť užiť každý moment počúvania na maximum. Beats slúchadlá sú navyše plne kompatibilné so všetkými smartfónmi, tabletmi, alebo s vašim notebookom. Prepojiť ich môžete pomocou klasického kábla či bezdrôtovo cez Bluetooth.

Beats slúchadlá pre všetky okamihy

Domáci posluch si môžete spríjemniť s bezdrôtovými slúchadlami Beats, ktoré vám vďaka Bluetooth umožnia neobmedzený pohyb bez kábla. Vezmite si svoju obľúbenú hudbu so sebou aj do mesta. Náhlavné slúchadlá Beats sú dobre skladné a pohodlne sa tak zmestia napríklad do batohu či kabelky. Hudby sa nevzdávajte ani na cestách a do batožiny si zase pribaľte skladné bezdrôtové slúchadlá Beats do uší s jedinečným zvukom. Maximalizujte svoj herný zážitok vďaka Beats slúchadlám okolo uší. Tie sa vyznačujú ľahkou konštrukciou, ktorá zaisťuje maximálne pohodlie aj pri dlhom hraní na počítači. Kvalitný mikrofón vám zase umožní perfektnú komunikáciu so spoluhráčmi.

Slúchadlá Beats na domáce počúvanie
Odolné športové slúchadlá Beats

Odolné slúchadlá na šport Beats

Športové slúchadlá Beats, ktorá vďaka ergonomickému ušnému mostu dobre držia v ušiach, spájajú pohyb s komfortným počúvaním hudby. Pýšia sa nielen vynikajúcim zvukom, ale aj odolnosťou voči vlhkosti, potu a UV žiareniu. Samozrejmosťou je aj podpora Bluetooth, ktorá vám prináša úplnú voľnosť pri cvičení. Už nebudete musieť myslieť na prekážajúci kábel. Mäkké štuple sú pohodlné aj pri dlhšom používaní, a zároveň izolujú váš sluch od okolitého hluku.

Slúchadlá Beats bez okolitých ruchov

So slúchadlami Beats Studio alebo Beats Solo3 vás nebude rušiť okolitý hluk vychádzajúci zo života mesta. Nekompromisná technológia Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) na potlačenie okolitého ruchu zaistí, aby ste už počas počúvania nepočuli nič iné, než rytmy svojich obľúbených skladieb. Táto funkcia poskytuje nielen pokoj počas počúvania, ale je ju možné využiť aj na relaxáciu v rušnom prostredí, aj keď práve neprehrávate žiadnu hudbu.

Slúchadlá Beats s redukciou šumu
Bluetooth slúchadlá Beats

Rýchle nabíjanie Bluetooth slúchadiel Beats

Pomaly sa blíži čas odchodu na dovolenku a vy ste zabudli nabiť svoje slúchadlá? Slúchadlá Beats vám napriek tomu budú k dispozícii. Unikátna technológia Fast Fuel umožňuje superrýchle nabíjanie, s ktorým už o 5 minút budete môcť prehrávať hudbu ďalšie 3 hodiny. Už nikdy tak nebudete musieť čakať dlhé hodiny, aby ste mohli opäť počúvať svoju obľúbenú hudbu.

Spresniť parametre
44 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11