Obnoviť stránku

Dehydrované potraviny

Dehydrované potraviny sú metódou konzervácie, pri ktorej sa z potravín odstraňuje voda, čo výrazne predlžuje ich trvanlivosť. Tým sa výrazne znižuje aktivita mikroorganizmov a enzýmov, ktoré spôsobujú kazenie a rozklad potravín. Dehydrované potraviny sú ľahké a kompaktné a ideálne na šetrenie miesta, napríklad na turistických výpravách, horolezeckých expedíciách atď. Dehydrované potraviny sa dajú ľahko rehydratovať pridaním vody, čím sa obnoví ich pôvodná konzistencia a časť ich chuti.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18