Obnoviť stránku

Sleepace Nox

4,0 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sleepace Nox

Máte problémy so zaspávaním aj prebúdzaním? Spoľahlivým prostriedkom, ktorý zlepší kvalitu vášho spánku, je inteligentné svetlo a biobudík v jednom. Špeciálna lampa značky Sleepace totiž bola navrhnutá priamo na tento účel. Umožňuje optimálne nastaviť svetlo a zvuky tak, aby podporovali zvýšenie hladiny hormónu melatonínu, ktorý zodpovedá za prirodzené zaspávanie. Len čo začnete zaspávať, dôjde k automatickému vypnutiu svetla aj zvuku.


Model Nox však ponúka aj množstvo ďalších zaujímavých funkcií. Menujme napríklad simuláciu východu slnka s inteligentným načasovaním na prirodzené prebudenie v najľahšej časti spánkového cyklu, priebežné monitorovanie teploty, vlhkosti či nastavenie okolitého svetla a hluku v miestnosti, kde spíte. V tomto smere poskytuje Sleepace Nox k dispozícii až 16 miliónov farieb a množstvo zvukov, ako napríklad dážď, šumenie mora, spev vtákov, praskanie ohňa a pod.

Toto jedinečné svietidlo je skrátka pripravené vytvoriť pre vás prostredie, v ktorom sa vám bude príjemne spať. Prispeje k tomu aj aplikácia Sleepace App, ktorá vám na základe dát získaných z lampy navrhne, aké úpravy vykonať v spálni, aby sa vám lepšie spalo. Okrem toho všetkého je Sleepace Nox vybavená reproduktorom na prehrávanie zvolených melódií a zvukov a USB portom na nabíjanie inteligentných zariadení. Ovláda sa dotykom a umožňuje bezdrôtový prevádzku cez WiFi či bluetooth.


Sleepace Nox

Kód:  SNG200a
Produktové číslo:  PSY-001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01