Obnoviť stránku

Skylink Výměna M7

4,8 14 hodnotení

Skylink Výměna M7

Tato karta je určena pro zákazníky, jenž si zakoupili nový satelitní přijímač s dekodérem Irdeto, ale dosud vlastní kartu CryptoWorks, která ovšem není s novým přijímačem kompatibilní. Karta umožňuje příjem stanic satelitního vysílání z nabídky Skylink na území České a Slovenské republiky. Pro správné fungování karty je nezbytné kartu neprodleně registrovat na stránkách Skylinku - registrace je zdarma. Po aktivaci této karty získáte přístup k základním českým a slovenským programům v nabídce Digital.
Parametry a specifikace:
Kompatibilita:
Kartu je možné použít pouze v přijímačích s certifikovaným dekodérem Irdeto nebo CryptoWorks
Seznam certifikovaných přijímačů
Přehled programů v nabídce Digital:
ČT HD, ČT1, ČT2, ČT 24, ČT4 Sport, ČT4 Sport HD, Nova HD, TV Nova, Nova Cinema, Prima Family, Prima Family HD, Prima COOL, Prima Love, Prima ZOOM, TV Barrandov, TV Markíza, TV Markíza HD, STV1, STV2, DOMA, TV JOJ, TV JOJ Plus, TV Óčko, TV Noe, TA 3, TV Patriot, TV8, Fashion TV, STIL TV, CETV, Retro Music Television, Šlágr TV, Fanda TV, Dajto, Regionální televize, Noe TV, TV8, Fashion TV, TV LUX
Kód:  JT879b6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02