Obnoviť stránku

SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

SKROSS Power Case Travel Kit s puzdrom

Radi cestujete, ale nebaví vás neustále zháňať nové adaptéry do zásuvky, rôzne druhy napájacích káblov na mobily a ďalšie? Potom sa teda zoznámte s novou súpravou cestovných adaptérov SKROSS Power Case Travel Kit. Tá je vybavená dátovým káblom s dvojitou koncovkou micro USB + Lightning pre iPhone, ďalej tiež štyrmi typmi sieťových konektorov, vďaka ktorým budete môcť používať jednu nabíjačku na celom svete a tiež autoadaptér s USB výstupom. Všetko vybavenie je navyše zabalené v elegantnom a odolnom cestovnom puzdre. Tak neváhajte a kúpte si jednu súpravu SKROSS tiež!

6 dôvodov prečo kúpiť práve súpravu SKROSS Power Case Travel Kit

  • Vďaka funkcii SKROSS Buzz vás upozornení, že ste ju zabudli v zásuvke
  • Súčasťou balenia je veľmi kvalitné puzdro SKROSS
  • Kompatibilita so všetkými svetovými zásuvkami
  • Ojedinelý dizajn a kvalitné vyhotovenie SKROSS
  • V súprave je pridaný tiež autoadaptér s USB výstupom

Vyspelá technológia, ktorá vám uľahčí život

Funkcia alarm s oficiálnym názvom SKROSS Buzz patrí medzi jednu z najlepších inovácií tohto produktu. Ak odpojíte svoj mobil z nabíjačky a oba dva USB porty budú nabíjať ,,do prázdna", tak začne nabíjačka hlásiť, že ste ju zabudli odpojiť. Hoci vám to nemusí prísť, tak práve vďaka tomuto upozorneniu sa ľuďom prestávajú strácať nabíjačky.

Skvelé puzdro SKROSS

SKROSS pridalo k nabíjačke naozaj podarené puzdro v čierno-červenej farebnej kombinácii. Puzdro má v sebe mäkkú výstelku, ktorá zabráni poškodeniu zariadenia pri cestovaní. Naviac má presne rozvrhnuté, kam patrí kábel, adaptér a externá nabíjačka Reload 5. Celkové zatváranie je pre väčšiu bezpečnosť na klasický zips a škrupina je vytvorená z naozaj pevného materiálu.

S touto súpravou už nikdy nebudete ,,offline"

Ak si kúpite súpravu SKROSS Power Case Travel Kit, môžete sa v pokoji uistiť, že už nikdy nebudete mať vybitý mobil a ďalšie zariadenia. Súčasťou balenia je totiž už spomínaný sieťový adaptér, s ktorým si poradíte na akomkoľvek kontinente. Pre predstavu si môžete vybrať z 3 pólových uzemnených konektorov I. a II. triedy pre UK, USA, Austráliu, Čínu a Európu. Ďalej môžete využívať autokonektor s USB výstupom alebo dátový kábel s duálnym konektorom Lightning a micro USB.

 
Kód:  SD072b1
Produktové číslo:  PA49B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04