Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SKROSS WORLD TO EUROPE USB PA30USB

5 2 hodnotení
Super cena
24,90 € Ušetríte 2 €

SKROSS WORLD TO EUROPE USB PA30USB

Adaptér SKROSS PA30USB poslúži všetkým cudzincom navštevujúcim alebo majúcim pobyt v Českej republike, Slovenskej republike, Poľsku či iných krajín s rovnakým štandardom zásuviek. Vďaka adaptéru si pripojíte elektroniku, ktorá má iné sieťové koncovky, než aké sa používajú v našom kraji. Navyše má USB pre dobíjanie mobilnej elektroniky. Adaptér je kompaktný, aby sa moholť ľahko transportovať, ale aj dosť pevný, aby vydržal cestovné nástrahy. Za rozšírenú zadnú časť sa vám bude ľahko vyťahovať zo zásuvky. Nezabudlo sa ani na detské poistky.

Kľúčové vlastnosti

  • Pripojenie spotrebičov z rôznych krajín v domácom prostredí
  • Znesie vysoké zaťaženie energeticky náročných spotrebičov
  • USB pre dobíjanie mobilných telefónov, tabletov, navigácie ...
  • Kompaktné, ľahko prenosné vyhotovenie
  • Pripojenie zariadenia musí byť pre 230 V (nevykonáva zmenu napätia)

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Pre cudzincov navštevujúcich SR, ČR, Poľsko, a pod.

Vhodné pre tieto spotrebiče:
Uzemnené, 3-pólové: Austrália/Čína, Taliansko, Švajčiarsko, Anglicko, USA
Neuzemnené, 2-pólové: Anglicko, Európa, USA/Japonsko, Austrália/Čína, Brazília

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky C, E, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky B, C, F, G, I, J, L
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko , USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Austrália, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanada, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Dubaj, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Írsko, Taliansko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Nový Zéland, Portugalsko, Škótsko, Srbsko, Seychely, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina
Kód:  SD052b3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PA30USB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08