Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SKROSS PA30

4,8 131 hodnotení
Super cena
11,90 € Ušetríte 1 €
Pri kúpe 1 ks 11,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 11,54 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 11,18 €/ks

SKROSS PA30

Adaptér SKROSS PA30 poslúži všetkým cudzincom navštevujúcich či prechodne bývajúcich v Českej republike, Slovenskej republike, Poľsku či iných krajinách s rovnakým štandardom zásuviek. Vďaka adaptéru si pripojíte elektroniku, ktorá má iné sieťové koncovky, než aké sa používajú v našom kraji. Adaptér je kompaktný, aby mohol byť ľahko transportovaný, ale aj dosť pevný, aby vydržal cestovné nástrahy. Za rozšírenú zadnú časť sa vám bude ľahko vyťahovať zo zásuvky. Nezabudlo sa na detskú poistku.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Pre cudzincov navštevujúcich SR, ČR, Poľsko, a pod.
Kompatibilita:
Spotrebiče s 2 a 3 kolíkovým pripojením

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky C, E, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky B, C, F, G, I, J, L
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko , USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Austrália, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanada, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Dubaj, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Írsko, Taliansko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Nový Zéland, Portugalsko, Škótsko, Srbsko, Seychely, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina
Kód:  SD052b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PA30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11