Obnoviť stránku

SKROSS PA27

5 10 hodnotení
10,90 €

SKROSS PA27

Chystáte sa do krajiny, ktorá používa zásuvky juhoafrického typu? Budete v tejto krajine chcieť dobíjať svoje zariadenia, či používať svoje elektrické spotrebiče? Ak áno, budete pravdepodobne potrebovať redukciu, ktorá vám umožní pripojiť sa s našimi európskymi konektormi. Táto redukcia od švajčiarskej firmy vám túto službu môže jednoducho sprostredkovať. Jej výrobky vynikajú skvelou funkčnosťou, kvalitou a vzájomnou kompatibilitou. Možnosť zapojenia 3 pólového zariadenia.

Technické údaje

Maximálne prúdové zaťaženie:
16 A

Vstupné napätie:
100 - 250 V

Výkon pripojeného zariadenia:
100 V - 1600 W / 250 V - 4000 W

Druhy zásuviek pre vstup:
 Švajčiarsko, Taliansko, Austrália/Čína, Anglicko, USA/Japonsko, Európa, Brazília

Druhy konektorov pre výstup:
juhoafrický typ (JAR, Afrika, Stredný východ)

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky M

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky C, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina
Kód:  SD052k3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PA27

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08