Obnoviť stránku

SKROSS PA26

4,8 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SKROSS PA26

Adaptér SKROSS PA26 poslúži všetkým, ktorí navštevujú či bývajú v Číne alebo Austrálii či iných krajinách s rovnakým štandardom zásuviek. Vďaka adaptéru si pripojíte elektroniku, ktorá má pre nás štandardné sieťové koncovky. Adaptér je kompaktný, aby mohol byť ľahko transportovaný, ale aj dosť odolný, aby vydržal cestovné nástrahy. Za rozšírenú zadnú časť sa vám bude ľahko vyťahovať zo zásuvky. Nezabudlo sa na detskú poistku.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Pre obyvateľov Európy navštevujúcich Čínu a Austráliu
Vlastnosti:
Spotrebiče s 2-kolíkovou šnúrou

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky I
Krajina Austrália, Čína, Nový Zéland

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky C, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina
Kód:  SD051c5
Produktové číslo:  PA26
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13