Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SKROSS PA24

4,8 21 hodnotení
9,49 €

SKROSS PA24

Praktický cestovný adaptér slúžiaci ako redukcia švajčiarskej zásuvky. Ak plánujete vycestovať do tejto stredoeurópskej krajiny, potom je SKROSS PA24 určený práve pre vás. Vďaka tejto redukcii budete môcť využívať tamojšiu elektrickú sieť na napájanie všetkých svojich zariadení. Redukcia disponuje bezpečnou konštrukciou s ochranným golierom, ktorý zaisťuje bezpečné vysunutie i zasunutie vidlice. Zároveň je rozmerovo drobná, teda nezaberie takmer žiadne miesto. Hravo ju umiestnite aj do tej najmenšej štrbinky batožiny.

5 dôvodov prečo práve SKROSS PA24

  • Kvalitné a pevné vyhotovenie
  • Ochranný golier na bezpečnú manipuláciu
  • Možno použiť aj pre spotrebiče s 2-kolíkovou šnúrou
  • Kompaktný, respektíve rozmerovo drobný, dizajn
  • Detské poistky

Doplňujúce informácie:
Cestovný adaptér s uzemnením, max. 10 A

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky J
Krajina Švajčiarsko

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky C, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina
Kód:  SD051c3p
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PA24
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13