Obnoviť stránku

Školský batoh Coocazoo EvverClevver - Candy Check

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Školský batoh Coocazoo EvverClevver - Candy Check

Špičkový školský batoh Coocazoo EvverClevver splní všetky požiadavky dnešnej modernej doby. Ide o ideálneho spoločníka nielen do školy, ale aj pre voľný čas. Hlavným tromfom sú výškovo nastaviteľná chrbát batohu podľa mierky na zadnej strane, vďaka čomu sa vám dokonale prispôsobí. Dostatočný komfort zaistí kombinácia priedušného polstrovanie chrbta z penového EVA materiálu a nastaviteľné (tiež polstrované) ramenné popruhy bez švov. Kvalitu výrobku podčiarkuje použitie kvalitných značkových zipsov YKK a bezpečnostných reflexných prvkov Reflexite. Pohodlie dokreslia tiež bočné sťahovacie popruhy alebo odnímateľný hrudný a bedrový pás.

Okrem hlavného priestoru, ktorý je rozdelený do dvoch priestorov, ktoré bez problémov uložíte knihy a zložky až do veľkosti A4, nechýba ani vrecko na ramennom popruhu, priestranná predné vrecko pre desiatový box, vrecko s organizérom na doklady, písacie potreby, kľúče a rôzne drobnosti , dve sieťované vrecká napríklad pre fľašu na pitie alebo tajná vrecko na zadnej strane batohu.

Hlavné prednosti:

  • Priedušné polstrovanie chrbta z penového EVA
  • Polstrované, nastaviteľné ramenné popruhy
  • Reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť značky Reflexite
  • Výškovo nastaviteľná chrbát batohu

Parametre a špecifikácie:

Rad:
EvverClevver

Vonkajšie rozmery:
33 x 47 x 20 cm

Objem:
27 l

Hmotnosť:
1440 g

Materiál:
polyester (neobsahuje PVC)

Dizajn:
candy check

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  HRAa4043
Produktové číslo:  4047443219640
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19