Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Skládačka sada 2 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Skládačka sada 2 ks

Táto hravá sada puzzle je určená najmenším už od 2 rokov. S touto sadou 2 ks dosiek sa vaše deti naučia nielen rozoznávať tvary, ale aj jednotlivé autá z dopravnej a stavebnej oblasti. Na prvej doske nájdeme napríklad školský autobus, policajné auto či hasičov. Druhá doska obsahuje žeriav, bager, nákladné auto či cisternu. Každý dielik skladačky má na sebe držiačik pre ľahké zdvíhanie a ukladanie do správnych výrezov. Puzzle učí deti jemnej motorike, logickému uvažovaniu a navyše si s nimi užijú veľa zábavy.

Kľúčové vlastnosti Puzzle Skladačky sada 2 ks

  • Sada je vhodná pre deti už od 2 rokov
  • Hračka obsahuje dve dosky s puzzle v tvare autíčok
  • Dosky obsahujú dopravné prostriedky a stavebné vozidlá (celkom 12 ks)
Kód:  HRAif5428
Produktové číslo:  8594166097261
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16