Obnoviť stránku

Skip hop Zoo Krabička na desiatu – Žirafa

4,7 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

Skip hop Zoo Krabička na desiatu – Žirafa

Ak so svojím malým potomkom často chodíte na prechádzku v kočíku, určite ste už riešili, do čoho uložíte desiatu. Mikroténový sáčok je síce v kuchyni hneď poruke, ale jedlo sa v ňom môže rozdrobiť. Chcelo by to skôr praktickú a pevnú krabičku, v ktorej desiata vydrží bez väčšej ujmy aj jazdu v kočíku. Krabička na desiatu v štýle Skip hop je možno tým pravým, čo hľadáte.

Kľúčové vlastnosti

  • 1 veľká a 1 malá škatuľka
  • Bez ftalátov
  • Tesniaci silikónový krúžok
  • Veselý farebný dizajn s obrázkom žirafy
  • Spodné časti krabičiek je možné umývať v umývačke

Desiata so sebou

Desiatový box Skip hop s dizajnom z kolekcie ZOO je užitočným pomocníkom všetkých praktických mamičiek na výletoch s deťmi. Súprava obsahuje 1 väčšiu krabičku s nepriepustným vrchnákom a tesniacim silikónovým krúžkom a 1 menšiu krabičku na piškóty alebo keksíky. Desiatový box je vhodný pre deti od 6 mesiacov, ale využijete ho aj pre staršie a školopovinné deti.

Objem:
700 ml

Rozmery:
Veľká krabička: 17 × 4,5 × 12,5 cm
Malá škatuľka: 10,5 × 3,7 × 5,4 cm

Údržba a čistenie

Pred prvým použitím obe krabičky zo súprav poriadne umyte v teplej mydlovej vode a vysušte. Spodné časti škatuliek (bez viečok) je možné umývať aj v umývačke riadu. Nezabudnite – viečka od krabičiek vždy umývajte v ruke. Krabičky je možné používať aj v mikrovlnnej rúre, ale iba pri najnižšej teplote. Škatuľky by ste nemali dlhodobo vystavovať priamemu slnku, predídete tak ich poškodeniu. Výrobok spĺňa európske štandardy EN14372 a platné bezpečnostné normy.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Tvar Obdĺžnik
Materiál Plast
Celkový objem 0,7 l
Vnútorné usporiadanie Vyberateľné
Vhodný do Umývačky, Mikrovlnnej rúry
Veko S klipmi
Vlastnosti Vodotesný, Detský
Počet nádob v súprave 2 ks

Farba

Farba Modrá

Motív

Motív Zvierací

Rozmery

Výška 4,5 cm
Šírka 17 cm
Hĺbka 12,5 cm
Kód:  BABY1023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  879674020566
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04