Obnoviť stránku

Skinzone vlastný štýl Snap pre HUAWEI Honor 9

Skinzone vlastný štýl Snap pre HUAWEI Honor 9

Pokiaľ viete, že váš mobilný telefón HUAWEI Honor 9 nie je len nástrojom na uskutočňovanie hovorov, prehliadanie sociálnych sietí a ďalších s mobilnými technológiami spojených úkonov, ale aj cenným módnym doplnkom, určite vám už napadlo, akým spôsobom ho a tak aj seba samého odlíšiť od fádnych farieb, v ktorých sú telefóny často vyrábané a zároveň ho ochrániť proti poškriabaniu.


Takmer neobmedzené možnosti

 

Takmer neobmedzené možnosti

Spoločnosť Skinzone, renomovaný výrobca v oblasti príslušenstva pre mobilné telefóny tak prichádza s riešením, ktoré vystaví na obdiv váš nezameniteľný charakter. V spolupráci s odborníkom na netradičné a unikátne mobilné potlače, takzvané skiny – radom Skinzone, prináša doteraz nepoznanú slobodu vo výbere skinu pre vaše zariadenie. V rámci krytov z rady „Chcem svoj štýl“ je možné si vybrať vlastný obrázok, ktorý sa bude následne vynímať ako potlač na vašom extra štýlovom mobilnom telefóne.

Telefón s osobnosťou

Vaš telefón tak bude vyzerať celkom podľa vašich predstáv a rodina, priatelia, známi a kolegovia budú ohromení vašim krásnym, štýlovým doplnkom, ktorý ešte zdôrazní kvalitu a osobitosť vášho zariadenia Huawei.

Skinzone vlastný štýl

 

Niekoľko dôvodov ku kúpe ochranného krytu

  • Dizajn, ktorý nikto z vašich priateľov nemá
  • Dokonale priľne k vášmu HUAWEI Honor 9
  • Maximálna kvalita potlače
  • Ochrana proti poškodeniu
  • Prístup ku všetkým konektorom a tlačidlám

 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Honor
Model zariadenia 9

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Plast
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Motív Vlastný

Typ a materiál

Použitie Každodenný
Kód:  ASG004f6
Produktové číslo:  HUA-HON9CA-D
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03