Obnoviť stránku

Skil 1061 AA

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Skil 1061 AA

Výkonná priamočiara píla Skil nesmie chýbať v žiadnej domácej dielni ani na chalupe. Táto praktická píla uspokojí vaše najnáročnejšie požiadavky na spoľahlivosť a funkčnosť. Píla má silný motor s príkonom 800 W. Otáčky sa pohybujú v rozmedzí 800 - 3000/min. Ergonomický tvar držadla vám zabezpečí dlhodobé a bezproblémové rezanie. Určite oceníte aj robustnú základovú dosku a laserovú vodiacu rysku na presný rez.

Hlavné prednosti

  • Maximálna hĺbka rezu v dreve: 100 mm
  • Prierez v hliníku: 10 mm
  • Maximálny prierez v oceli: 4 mm
  • Súčasťou balenia je 6 ks pílových plátkov
  • Odolná hliníková základňa
  • Laser na presný rez
  • Plastový kufrík

Všestranný pomocník

Domáce práce pre vás už nebudú problém. Píla zvládne základné rezy dreva, oblúkové rezy aj šikmé rezy vľavo a vpravo v uhle 15/30/45° s maximálnou hĺbkou rezu do dreva 100 mm. Po výmene listu zvládnete rezanie kovových rúrok a ľahkých oceľových plechov. V tomto prípade môže byť rez vedený do hĺbky až 4 mm. Prierez v hliníku možno uskutočniť do hĺbky 10 mm. To, čo používateľa zaručene poteší, je praktický plastový kufrík, ktorý je súčasťou balenia. Budete tak mať všetko na jednom mieste a vždy pripravené, aby ste si náradie vzali so sebou. Vybavte si dielňu touto skvelou priamočiarou pílou od známej firmy Skil.

Kód:  BOC632b
Produktové číslo:  F.015.106.1AA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08