Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SISTEMA 2.4L Medium Microwave Steamer

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SISTEMA 2.4L Medium Microwave Steamer

Ak ste si obľúbili zdravý spôsob varenia, je dóza SISTEMA Medium Microwave Steamer tým pravým doplnkom do vašej kuchyne. Jej súčasťou je totiž praktický parák, ktorý umožní zdravý spôsob prípravy zeleniny, rýb aj hydiny na pare. Dóza je špeciálne určená na používanie v mikrovlnnej rúre. Do spodnej misky stačí naliať vodu, do paráka pridať suroviny, upevniť ho viečkom a vložiť do mikrovlnnej rúry. Viečko disponuje otvorom, ktorý slúži na únik prebytočnej pary, a je uzatvárateľné pomocou spoľahlivého systému KLIP IT. SISTEMA Medium Microwave Steamer je skutočne praktickým pomocníkom na prípravu pokrmov na pare.

Kľúčové vlastnosti misky SISTEMA Medium Microwave Steamer 2,4 l

  • Praktická miska na používanie v mikrovlnnej rúre
  • Určená pre zdravý spôsob varenia na pare
  • Viečko opatrené otvorom pre únik prebytočnej pary
  • Spoľahlivé uzatváranie systémom KLIP IT
  • Miska SISTEMA s objemom 2,4 l
  • Farebné vyhotovenie: červeno-priehľadné

Objem:
2,4 l

Rozmery:
20,9 × 20,9 × 10,5 cm

Kód:  SISTP022
Produktové číslo:  1102

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06