Obnoviť stránku

Sissel Balancefit Pad

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sissel Balancefit Pad

Zdá sa vám nemožné precvičiť pomocou balančnej podložky svaly a chrbticu a tým trénovať taktiež správne držanie tela? Medzi najrozšírenejšie bolesti patria bolesti chrbta. Sedavé zamestnanie, nedostatok pohybu a nadmerná hmotnosť spôsobujú, že naša chrbtica a svaly nie sú v najlepšej kondícii. Ako sa potom môžeme dobre cítiť my sami, keď sa takto nešetrne správame k vlastnému telu? Balančná podložka Sissel Balancefit Pad sa pre vás môže stať skvelým pomocníkom na ceste za zlepšovaním vašej fyzickej kondície.

Kľúčové vlastnosti

  • Stabilná balančné podložka
  • Protišmyková vrstva pre vašu väčšiu bezpečnosť
  • Vhodná na cvičenie reakcie a koordinácie
  • Na tréning stability
  • Na školenie motoriky a udržiavanie rovnováhy

Koordinácia, reakcia, stabilita

Stabilná balančná podložka Sissel Balancefit Pad s protišmykovou vrstvou pre vašu lepšiu bezpečnosť je vhodná na cvičenie koordinácie, reakcie a stability. Určite oceníte aj jej pomerne malé rozmery, vďaka čomu ju doma pohodlne uložíte.  

Rozmery:
50 × 41 × 6 cm

Farba:
Modrá

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Balenie

Obsah balenia Balančná podložka

Priemer

Priemer 46 cm

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  SPT6707
Produktové číslo:  4250694702087
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01