Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SINKS Dávkovač LINE lesklý

5 1 hodnotení
29,90 €

SINKS Dávkovač LINE lesklý

Dávkovač saponátu dnes patrí k bežnému vybaveniu každej modernej kuchyne. K tomu, aby bol saponát správne dávkovaný a používaný, je potrebné ho mať vo vhodnom dávkovači. Firma SINKS prináša praktický Dávkovač LINE lesklý modelového radu SINKS, ktorý na pracovnú dosku ľahko upevníte pomocou závitu s dĺžkou 6,5 cm. Vrchom plniteľný dávkovač pojme 500 ml saponátuktorý jednoducho aplikujete stlačením dávkovača zhora. Nadčasový dizajn tohto dávkovača v atraktívnom lesklom chrómovom vyhotovení bude ladiť so všetkými typmi kuchynských interiérov.

Dávkovače majú priemer cca 25 mm, aby sa dostali do klasického batériového priemeru 35 mm.

Kľúčové vlastnosti SINKS dávkovača LINE lesklý

  • Praktický vrchom plniteľný dávkovač saponátu
  • Objem dávkovača SINKS: 500 ml
  • Dĺžka upevňovacieho závitu: 6,5 cm
  • Dávkovač s chrómovou povrchovou úpravou v lesklom vyhotovení

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 6,5 cm

Vlastnosti

Materiál Oceľ
Kód:  SINPR004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SIDAVLICL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09