Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SINGER SIMPLE 3232

4,6 18 hodnotení
178,90 €

SINGER SIMPLE 3232

Milujete šitie a túžite po kvalitnom a jednoducho ovládateľnom šijacom stroji? Potom je šijací stroj SINGER SIMPLE 3232 stvorený práve pre vás. Oceníte predovšetkým jednoduché mechanické ovládanie pomocou kolieska. Šijací stroj SINGER SIMPLE ponúka 32 druhov stehov. Stroj je vybavený spätnou prevádzkou, ktorú využijete na zapošitie a automatickú reguláciou tlaku šijacej pätky. Systém Snap-on potom umožňuje jej jednoduchú a rýchlu výmenu. Súčasťou šijacieho stroja je tiež automatický navliekač ihly, vertikálne uloženie cievky a kompaktný napínač nite. Na stroji môžete regulovať dĺžku aj šírku stehu, šiť dvojihlou alebo polohovať ihlu vpravo a vľavo. Voľné rameno umožňuje pohodlnejšiu prácu pri šití. Benefitom šijacieho stroja sú funkcie automatického vypnutia a navíjanie spodnej cievky. Šijací stroj SINGER disponuje praktickou rukoväťou, vďaka ktorej môžete stroj ľahko a pohodlne presúvať. Oceníte predovšetkým nízku hmotnosť a kompaktné rozmery.

Kľúčové vlastnosti šijacieho stroja SINGER SIMPLE 3232

  • Šijací stroj SINGER SIMPLE ponúka 32 druhov stehov
  • Jednoduché mechanické ovládanie pomocou kolieska
  • Stroj je vybavený spätnou prevádzkou a automatickou reguláciou tlaku šijacej pätky
  • Systém Snap-on umožňuje jednoduchú a rýchlu výmenu pätky
  • Súčasťou šijacieho stroja SINGER SIMPLE je automatický navliekač ihly, vertikálne uloženie cievky a kompaktný napínač nite
  • Možnosť regulácie dĺžky aj šírky stehu, šitie dvojihlou či polohovanie ihly vpravo a vľavo
  • Voľné rameno umožňuje pohodlnejšiu prácu pri šití
  • Užitočné funkcie automatického vypnutia a navíjanie spodnej cievky
  • Praktická rukoväť na ľahké presúvanie

Praktický pomocník pri šití

Šijací stroj SINGER SIMPLE ponúka 32 druhov stehov, medzi ktoré patrí 6 základných, 19 dekoratívnych, 6 pružných a nechýba ani jednokroková gombíková dierka. Na lemovanie závesov alebo nohavíc môžete využiť slepý steh, na začisťovanie alebo opravovanie potom cik-cak steh. Využitie stehov je čisto na vás a vašej kreativite sa medze nekladú. Pri všetkých stehoch sa dá plynule regulovať dĺžku a šírku. Pomocou šijacieho stroja SINGER SIMPLE vytvoríte dokonalé modely, ktoré vám bude každý závidieť.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Overlockový steh, Voľné rameno, Navinutie cievky, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie

Vlastnosti

Počet druhov stehov 32
Počet šijacích programov 32
Druhy stehov Základný, Dekoratívny
Dĺžka stehov 4 mm
Šírka stehov 4 mm
Navliekanie nite Automatické
Typ Mechanický
Gombíková dierka Automatická jednokroková
Kód:  SINSP120
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7393033100827

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07