Obnoviť stránku

SINGER SIMPLE 3229

3,5 4 hodnotení
156,91 €

SINGER SIMPLE 3229

Milujete šitie a túžite po kvalitnom a jednoducho ovládateľnom šijacom stroji? Potom je šijací stroj SINGER SIMPLE 3229 stvorený ako pre vás. Oceníte na ňom predovšetkým jednoduché mechanické ovládanie pomocou kolieska. Šijací stroj SINGER SIMPLE ponúka 29 druhov stehov a až 4-krokové šitie gombíkovej dierky. Stroj je vybavený spätnou činnosťou, ktorú využijete na zapošitie, a automatickou reguláciou tlaku šijacej pätky. Systém Snap-on potom umožňuje jej jednoduchú a rýchlu výmenu. Súčasťou šijacieho stroja je tiež automatický navliekač nite, vertikálne uloženie cievky a kompaktný napínač nite. Na stroji môžete regulovať dĺžku i šírku stehu, šiť dvojitou ihlou alebo polohovať ihlu vpravo a vľavo. Voľné rameno umožňuje pohodlnejšiu prácu pri šití. Benefitom šijacieho stroja SINGER SIMPLE 3229 sú funkcie automatického vypnutia a navíjanie spodnej cievky.

Kľúčové vlastnosti šijacieho stroja SINGER SIMPLE 3229

  • Šijací stroj SINGER SIMPLE ponúka 29 druhov stehov a 1 – 4-krokové šitie gombíkovej dierky
  • Jednoduché mechanické ovládanie pomocou kolieska
  • Stroj je vybavený spätnou činnosťou a automatickou reguláciou tlaku šijacej pätky
  • Systém Snap-on umožňuje jednoduchú a rýchlu výmenu pätky
  • Súčasťou šijacieho stroja SINGER SIMPLE je automatický navliekač ihly, vertikálne uloženie cievky a kompaktný napínač nite
  • Možnosť regulácie dĺžky aj šírky stehu, šitie dvojitou ihlou či polohovanie ihly vpravo a vľavo
  • Voľné rameno umožňuje pohodlnejšiu prácu pri šití
  • Užitočné funkcie automatického vypnutia a navíjanie spodnej cievky
  • Praktická rukoväť pre ľahké presúvanie

Praktický pomocník pri šití

Šijací stroj SINGER SIMPLE 3229 disponuje praktickou rukoväťou, vďaka ktorej ho môžete ľahko a pohodlne presúvať. Oceníte predovšetkým nízku hmotnosť a kompaktné rozmery. Ponúka 29 druhov stehov a nechýba ani 4-úrovňová gombíková dierka. Pre lemovanie závesov alebo nohavíc môžete využiť slepý steh, pre začisťovanie alebo opravovanie potom cik-cak steh. Využitie stehov je čisto na vás a vašej kreativite sa medze nekladú. U všetkých stehov je možné plynule regulovať dĺžku a šírku. Pomocou šijacieho stroja SINGER SIMPLE vytvoríte dokonalé modely, ktoré vám bude každý závidieť.

Príslušenstvo:
Univerzálna pätka (na stroji)
Zipsová pätka
Pätka pre obšívanie dierok
Pätka na prišívanie gombíkov
Parátko/štetec
Vodítko (vôdzka pre psa)
Súprava ihiel
Držiak cievky s niťou
Skrutkovač
Olejnička
Cievka na spodnej niť, 3 ks
Krytka podávacích zúbkov
Mäkký plastový kryt

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Overlockový steh, Voľné rameno, Navinutie cievky, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie

Vlastnosti

Počet druhov stehov 29
Druhy stehov Dekoratívny
Typ Elektronický
Gombíková dierka Automatická jednokroková

Typ zásuvky

Krajina Česko, USA
Kód:  SINSS892
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  41004121

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18