Obnoviť stránku

SINGER One

5 1 hodnotení
448,90 €

SINGER One

Kúpte si do domácnosti tento praktický šijací stroj značky Singer. Špičková kvalita, exkluzívny dizajn a jednoduché ovládanie v kombinácii s ľúbivou cenou ho vynáša na prvé priečky obľúbenosti. Ponúka až 24 druhov stehov, takže je naozaj z čoho vyberať. Samozrejmosťou je možnosť plynulého nastavenia šírky a dĺžky stehu alebo šitie dvojihlou. Za zmienku tiež stojí vynikajúca funkcia SwiftSmart pre pohodlné a rýchle navliekanie nite. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ponúka až 24 druhov stehov
  • Možnosť šitia dvojihlou
  • Systém uloženie cievky Drop and Sew
  • Nastaviteľná šírka a dĺžka stehu
  • Spätné šitie jednoduchým stlačením tlačidla
  • Nastaviteľná poloha ihly
  • SwiftSmart pre pohodlné navliekanie
  • Možno ušiť až 750 stehov za minútu
  • LED osvetlenie
  • Prehľadné ovládanie ideálne pre začiatočníkov

Nadštandardné služby

Veľkou prednosťou šijacieho stroja je voľné rameno, ktoré využijete predovšetkým pre šitie rukávov či detských odevov. Samozrejmosťou je aj možnosť použitia dvojihly, s ktorou môžete spracovávať aj dvojfarebné vzory pri použití dvoch špuliek rôznofarebných nití. Šijací stroj je opatrený LED osvetlením, ktoré zlepšuje viditeľnosť a uľahčuje prácu. Na nič už nečakajte a kúpte si tohto šikovného pomocníka s bohatým príslušenstvom za neuveriteľnú cenu.

Príslušenstvo:
Štandardná šijacia pätkaPätka na prišívanie zipsuPätka na šitie gombíkovej dierkyPätka na šitie slepého stehuPätka pre šitie saténového stehuIhly pre strojové šitieCievkyFilcová podložka pre držiak niteDoplnkový držiak niteFilc pre nasadenie na hriadeľ cievky nitíSkrutkovač pre stehovú doskuPáradlo stehovMäkký kryt

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie

Vlastnosti

Počet druhov stehov 24
Počet šijacích programov 24
Druhy stehov Základný, Dekoratívny
Dĺžka stehov 5 mm
Šírka stehov 7 mm
Navliekanie nite Automatické
Typ Elektronický
Gombíková dierka Automatická jednokroková
Kód:  EAD8021x
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  One

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01